Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

Η Μιμή Ντενίση κάνει μήνυση στη Ρένα Δούρου


«Η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού»

Μήνυση κατά της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου θα καταθέσει η γνωστή ηθοποιός Μιμή Ντενίση, λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Πεδίον του Άρεως, η ευθύνη για το οποίο ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε συνέντευξη της στην Espresso η ηθοποιός που μένει στην περιοχή και είναι επικεφαλής επιτροπής κατοίκων αναφέρει ότι στο πάρκο γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ενώ η περιοχή έχει μετατραπεί και σε πιάτσα για επαγγελματικά ερωτικά ραντεβού.

Η ηθοποιός συγκεντρώνει υπογραφές μαζί με τον Σύλλογο Φίλων του Πάρκου, που αριθμεί 5.000 μέλη, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. «Πρόκειται για μια μεγάλη ανοιχτή πληγή στο κέντρο της Αθήνας. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα αλλά και η υγεία μας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας επειδή η πολιτεία τα έχει αφήσει όλα στο έλεος του Θεού», δηλώνει η Μιμή Ντενίση.

Όπως λέει επίσης «το πάρκο ανήκει στην Περιφέρεια που δεν κάνει τίποτα για να μας προστατέψει, αλλά δεν φροντίζει κιόλας να ελέγξει την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο Πεδίον του Αρεως, ειδικά τις βραδινές ώρες. Γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να φτάσουμε στα δικαστήρια και ας αποφασίσει η Δικαιοσύνη αν το αίτημά μας είναι σωστό και δίκαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.