Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

FASHION WEEK: 6η Δημοτική Κοινότητα Δήμου Αθηναίων
FASHION WEEK
6η  Δημοτική Κοινότητα Δήμου Αθηναίων

H Κ.Α.Α.Ε.Δ.Κ. (Κίνηση πολιτών & επαγγελματιών για την Αναβάθμιση & και την Αναζωογόνηση της Εκτης Δημοτικής Κοινότητας) μετά από αίτημα των επαγγελματιών που μετέχουν στην Kίνηση παίρνει την πρωτοβουλία του συντονισμού του 1ου «FASHION week» που αποτελεί μια δράση σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) του Δήμου Αθηναίων με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς, την διαφήμισή της & την προσέλκυση πελατείας & από άλλες περιοχές.

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου (1/6 έως 7/6)  τα εμπορικά καταστήματα της περιοχής μας, με αφορμή τη παρουσίαση της νέας collection, θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια γιορτινή ατμόσφαιρα και να κάνουμε τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματά μας.  Τέτοιες πρωτοβουλίες μπορούν να είναι :  ιδιαίτερος στολισμός καταστημάτων, promotions, photoshooting, κεράσματα με γλυκά και αναψυκτικά,  προσφορές, Bazaar, δώρα, διαγωνισμοί και οτιδήποτε πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει στην προβολή των επιχειρήσεών μας.

Η πρωτοβουλία για τις δράσεις αυτές θα ανήκει στους ίδιους τους επαγγελματίες της περιοχής ή σε ομάδες επαγγελματιών.

Επίσης μπορούν να οργανωθούν εκδηλώσεις όπως  road-shows & επιδείξεις ρούχων από μοντέλα σε διάφορα σημεία της 6ης Δημοτικής Κοινότητας . Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να οργανώσουν τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε να  μπορέσουμε να τις συντονίσουμε και να τις εντάξουμε στην αφίσα και στο διαφημιστικό φυλλάδιο που θα εκδοθεί για την προβολή του fashion week .

Το Fashion Week της 6ης Δημοτικής Κοινότητας θα κλείσει με την 2ημερη επίδειξη μόδας από τα καταστήματα της περιοχής την οποία θα οργανώσει ο manager Αλέξανδρος Καρατζάς και θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη (πιθανό σημείο η Δημοτική Αγορά Κυψέλης) στις 6 & 7 Ιουνίου.

2 σχόλια:

  1. Η γειτονιά μας σε πείσμα πολλών εκπέμπει νότες αισιοδοξίας και προβάλουμε όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία της. Δίνουμε κίνητρα αναβαθμισης και αναζωογονησης εμεις οι ιδιοι, κατοικοι και επαγγελματίες ένα. Μια συλλογική όμορφη προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μέλλον της περιοχής μας είναι στα χέρια μας ... η βοήθεια από τους φορείς θα έρθει αν κάνουμε εμείς τα πρώτα βήματα ... όχι γιατί θα μας αγαπήσουν ... για ιδίων όφελος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.