Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Η κομματοκρατία να σπάσει από τους Αθηναίους.

Ο κομματισμός ( ξανά ) απειλεί τον Δήμο της Αθήνας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όλα τα κόμματα της Βουλής ανακοινώνουν υποψηφίους για τον Δήμο της Αθήνας από το «μαντρί» τους. «Μαυρογιαλούροι» και υβρίδια των κομματικών γραφείων, έρχονται να “περισώσουν” αυτά που οι δικές τους παρατάξεις έχουν καταστρέψει δεκαετίες τώρα στην βαριά κακοποιημένη Αθήνα.

Οι δημότες της Αθήνας, αυτή την φορά όμως, δεν παγιδεύονται στις σειρήνες ή στην απογοήτευση της  αποχής. Ούτε πρόκειται να εγκλωβιστούν σε κομματικές ή ιδεολογικές «στάνες».

Με την ψήφο τους μπορούν να καταδικάσουν την κομματοκρατία και την διαφθορά που έφερε 167 εκατομμύρια ευρώ χρέος στην Αθήνα. Να καταδικάσουν αυτούς που προκάλεσαν πτωχεύσεις και απολύσεις, διάλυση της Κοινής Ωφέλειας, αυτούς που επέτρεψαν την  πλημμύρα παράνομων αλλοδαπών και μεταναστών, την εκτόξευση της εγκληματικότητας. Αυτούς που απερίσκεπτα κατασκευάζουν  ισλαμικό τέμενος  και προβοκατόρικα υπόσχονται «2 τζαμιά σε κάθε γειτονιά» ( Καμίνης 4/4/2013 ).

Μπορούν επίσης να καθηλώσουν και όλους όσοι υστερόβουλα εκμεταλλεύονται την απελπισία και την αηδία των πολιτών για να σπείρουν τον διχασμό και τη μισαλλοδοξία, αποσκοπώντας σε σκοταδιστικά πρότυπα και ιδέες, μακράν εκτός της ελληνικής φωτεινής ιστορικής πορείας.

Επειδή οι δημοτικές στις 18 Μαΐου θα είναι εκλογές απόρριψης της μνημονιακής καταστροφής και λεηλασίας του λαού και της πατρίδας μας, μπορεί να σημάνουν νέα αρχή για την Αθήνα. Και μία καινούρια αρχή στην Αθήνα φυσικά διαχέεται σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτό η πρόταση της δημοτικής κίνησης «ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» να εκλεγεί δήμαρχος ο αδέκαστος, ακομμάτιστος, δημοκράτης και πατριώτης, τ. εισαγγελέας κ. Ι. Σακκάς, πρέπει πάνδημα να υπερψηφιστεί. Διότι εγγυάται την τάξη και τη νομιμότητα, την δημοκρατία και την διαφάνεια. Πρέπει να βρεθεί στον Β’ εκλογικό γύρο ενώνοντας ΟΛΟΥΣ τους δημότες.

Φτάνει η ώρα να γίνει επανεκκίνηση της πολιτικής ζωής μας και η Αθήνα μπορεί να ξαναλάμψει, με δημοκρατία και δημιουργία, με πνεύμα και πολιτισμό, ελληνικό.

Νίκος Καραβαζάκης.                                                                                                         
9/2/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.