Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013

Πρωτοβουλία για Ριζική Συνταγματική Αλλαγή
Σκέψεις και ερωτήματα που έθεσε μέλος  του  blog μας <αγώνες πολιτών>,με αφορμή την ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που πραγματοποιείται στις 8/6/13 στο αμφιθέατρο <9.84>,στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ


Δεν ξέρω ποια συνταγματική αλλαγή μπορεί να προστατεύσει το άρθρο 4 του ισχύοντος Συντάγματος που αναφέρεται στην ισότητα των πολιτών απέναντι στον νόμο!

Εργάστηκα 30 χρόνια τίμια στον δημόσιο τομέα,χωρίς να εκμεταλευθώ καμμιά δυνατότητα για παράνομο πλουτισμό, για να εξασφαλίσω μια αξιοπρεπή ζωή για τα υπόλοιπα χρόνια μου.
Από το φαγοπότι όμως των πολιτικών που μας κυβέρνησαν τα τελευταία 30-35 χρόνια, από τις συμφωνίες που έκαναν για μας, χωρίς εμάς, από τον υπέρογκο δανεισμό τα τελευταία 20 χρόνια, χρεοκόπησαν την χώρα μου και αντί απλά να τιμωρηθούν και να πληρώσουν γι' αυτές τις επιλογές και με δήμευση της περιουσίας τους, πληρώνει μόνο ο λαός, παίρνοντας πάλι οι ίδιοι καταστροφικές αποφάσεις, όπως φαίνεται εκ των υστέρων για την δήθεν σωτηρία του,(χωρίς να γίνει κάποιο δημοψήφισμα).

Του κατακρεουργούν την σύνταξη, δεν του αφήνουν δικαίωμα στην Υγεία, δεν υπάρχει εργασία γι' αυτόν και τα παιδιά του, 1.500.000 εκ. Άνεργοι.!Αυτοκτονούν νέοι και γέροι!

Στα πλαίσια της παγκομιοποίησης που κατά την γνώμη μου έχει και τα υπέρ και τα κατά της, δεν προστατεύουν την χώρα μας με μια μεταναστευτική πολιτική, αφήνουν ανοιχτά τα σύνορα και εισρέουν σ'αυτήν εκατοντάδες χιλιάδες δυστυχισμένοι άνθρωποι που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα!Πού όμως , σε μια χώρα που καταρρέει και δεν έχει καμιά μεταναστευτική πολιτική για να προστατεύσει και αυτούς και τους Ελληνες!
Ολα γίνονται για να δόσουν φθηνά εργατικά χέρια αλλοδαπών και ημεδαπών στους μεγαλοκαρχαρίες εργοδότες, στις πολυεθνικές και στην οικονομική ελίτ της χώρας μας από την οποία παίρνουν εντολές.

Σαν κερασάκι στην τούρτα με την υπερσυγκέντρωση παράνομων μεταναστών που καταλαμβάνουν την χώρα μας εκμηδενίζουν ορισμένες γειτονιές ,χωρίς καμμιά προστασία εκ μέρους της νομοθεσίας για την ισότητα των πολιτών της χώρας να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή, στο να διασφαλίζεται η περιουσία των τίμιων φορολογουμένων ,μας καταδικάζουν συγκεκριμένα στο 6ο διαμέρισμα του Δήμου αλλά και σε αλλες περιοχές, με την συνέργεια βέβαια κερδοσκόπων Ελλήνων (με παράνομες αφορολόγητες ενοικιάσεις υπογείων, καταστημάτων, κατοικιών),χωρίς να ελέγχονται από τους αρμοδίους μηχανισμούς και δωροδωκόντας όταν τυχόν ελέγχονται, το επαναλαμβάνουμε μας καταδικάζουν να ζούμε σε τριτοκοσμικό περιβάλλον, σε πλήρη πληθυσμιακή αλοίωση σε περιβάλλον πορνείας, εγκληματικότητας, ναρκωτικών και προ πάντων υγειονομικής βόμβας για μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!

Με το θέμα της ανέγερσης τεμένους στον Βοτανικό κανείς δεν σκέπτεται, κανείς ,την αντίδραση των Ελλήνων πολιτών που ζουν αξιοθρήνητα στο κέντρο της Αθήνας(και ειδικά τις νύχτες),στην παντελώς Υποβαθμισμένη Αθήνα, αποφάσισαν να προστεθεί λατρευτικός χώρος και μάλιστα ΤΕΜΕΝΟΣ που σημαίνει έδαφος , σε πολίτες χώρας που δεν επιτρέπει την ύπαρξη Ελληνοορθόδοξης Εκκλησίας!!
Ακόμη αφαιρούν και την Εθνική Βιβλιοθήκη δωρίζοντας την στο ίδρυμα Νιάρχου αποψιλόνωντας έτσι το κέντρο της Αθήνας από κάθε Εθνική Κληρονομιά!

Δεν είμαστε ρατσιστές και ξενοφοβηκοί,ετικέτες που προσάπτονται για να δικαολογήσουν την παντελή αδιαφορία της πολιτείας στα δικαιώματά μας ! Αυτοί που τα λένε ζουν σε άλλες περιοχές ή λυμαίνονται χρήματα μέσω ΜΚΟ και δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων( δεν αμφισβητούμε ότι υπάρχουν και τίμιες εξαιρέσεις)!
Θά ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποια συνταγματική αλλαγή θα βοηθήσει να ακουστούν και να προστατευθούν τα δικαιώματα Ελλήνων και νομίμων αλλοδαπών που ζούμε σε αυτή την χώρα και να σταματήσει αυτή η έκδοσή πλαστών ποιστοποιητικών που νομιμοποιούν ανθρώπους που έρχονται κατα χιλιάδες σε αυτήν την κατεστραμμένη πια χώρα!!
Χθές συγκεκριμένα στην πλατεία Αμερικής Αφρικανός κρατούσε Ελληνική Ταυτότητα εκδοθείσα απο Διδυμότειχο, η παρανομία καλά κρατεί!!!

8/6/13


αγώνες πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.