Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Κουρέλια τέλος. Ροζάκια τέλος. Έρχεται η τελική λύση, με τις δικές μας δυνάμεις.by vimasaronikou

Τελικά κάηκε-έκαψαν-κάψαμε το φύλλο συκής και απέμειναν, αποκρουστικοί και χθόνιοι, οι ωλετήρες της Ελλάδας. Το δίδυμο της διαφθοράς και της διαπλοκής, των αντισυνταγματικών πραξικοπημάτων, οι ηθικοί αυτουργοί χιλιάδων αυτοκτονιών, οι εκτελεστές της ζωής των μισθωτών και συνταξιούχων, οι εφιάλτες των ονείρων της νεολαίας. Το δικέφαλο τέρας Σαμαράς-Βενιζέλος, του δικομματικού εσμού και της μεταπολιτευτικής σαπίλας.

Τι τους συγκρατεί και τους ενώνει; Το δέος της ποινικής κόλασης που περιμένει να τους καταπιεί μόλις απωλέσουν τους θώρακες της εξουσίας. Έχουν εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία, έχουν καταστρέψει την οικονομία, έχουν διαλύσει την κοινωνία. Ποιά δικαιοσύνη τους πρέπει;

Και γι' αυτό είναι απόλυτα βέβαιο πως μετά το πείραμα άσκησης ανοιχτού πραξικοπήματος στη δημόσια ενημέρωση μέσω κατάργησης της ΕΡΤ, θα μετέλθουν αδίστακτοι όλα τα μέσα προκειμένου να μην απωλέσουν την εξουσία, την ύστατη σανίδα σωτηρίας τους. Η αντισυνταγματική βία και τα πραξικοπήματα είναι βέβαιο πως επίκεινται. Αφού δεν υπάρχει κανένα βελτιωτικό αποτέλεσμα στο ακόρεστο δημόσιο χρέος που αυτοί ( ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ) με τους διαπλεκόμενους εργολάβους και τραπεζίτες εξέθρεψαν και επέβαλαν. Εγγύηση της αντισυνταγματικής θύελλας που επέρχεται είναι η απελπισία των δύο "υπογεγραμμένων", το σαμαρικό πραξικόπημα στην ΕΡΤ και οι νομικές λαθροχειρίες του Βενιζέλου.

Μετά το κουρέλιασμα του φύλλου συκής, νεκραναστήθηκαν ζόμπι ( Σημίτης, Καρατζαφέρης, Μητσοτάκης ) αλλά είναι ήδη αποκαΐδια, τέφρα, φαντάσματα. Θα χρειστεί μια ακόμη -η τελική- αναμέτρηση με το απόσταγμα του δοσιλογισμού, τα δισέγγονα Τσολάκογλου. Να είμαστε έτοιμοι για την τελική επίθεση που θα εξαπολύσουν το καλοκαίρι ή το Σεπτέμβριο. Με 155 βουλευτές μόνον ο φόβος της φυλακής θα τους κρατά. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και έξυπνοι ανάμεσά τους που δεν θα θυσιαστούν για τα στουρνάρια..

Οι πολίτες της χώρας, να ξαναπάρουμε την πλατεία του Συντάγματός μας. Μας δείχνουν δρόμο και μας δίνουν κουράγιο οι μαχητές εξεγερμένοι στην Τουρκία, στη Βραζιλία, στην Αίγυπτο.

Για να επισπεύσουμε τη σωτηρία μας έχουμε ένα απόλυτο όπλο: ΕΝΟΤΗΤΑ των Ελλήνων. Ενότητα στη βάση, πέραν από κόμματα και ιδεολογίες, ενότητα χωρίς ιδιοτέλειες και υστεροβουλίες, χωρίς λαμόγια και καριερίστες. Ενότητα με εκλογικό συνασπισμό ελάχιστου προγράμματος εθνικής σωτηρίας, για εξωκομματικής στελέχωσης κυβέρνηση, με υπερκομματική στήριξη.

Και όσοι δεν πιστεύουν στη δύναμη των πολιτών, όσοι ξέχασαν κιόλας τη μαζικότητα της εξέγερσης του 2011, όσοι ηττημένοι τρυπώνουν σε κρυφές εταιρείες ή απελπισμένοι κλωθογυρίζουν με την τρομοκρατία, ας πάνε παραπέρα και να μην εμποδίζουν με τις διασπάσεις και τις φαγωμάρες τους, τον αγώνα αναγέννησης του ελληνισμού, τη μάχη για να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις ως κοινωνία και ως έθνος.

Κουρέλια τέλος. Ροζάκια τέλος. Δεξιά και αριστερά, τέλος.

Η Ελλάδα μπορεί να ξαναγεννηθεί με τις δικές της δυνάμεις.

21/6/13

http://vimasaronikou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.